Početna stranica › Vijesti


CARDS 2003

CARDS 2003

Delegacija Europske komisije u Zagrebu tražila je prijedloge projekata za unapređenje strukovnog školstva…

Školski projekt - tjedan zdravlja „Budi zdrav““

Školski projekt - Tjedan zdravlja “Budi zdrav” planira se održati tijekom mjeseca svibnja 2021. godine ovisno…

Županijska smotra Lidrano 2013.

Program županijske smotre Lidrano koja će se održati 28. veljače 2013. u Domu kulture u Bjelovaru  je sljedeći:

09:00 – 11:30 sati:  nastupi učenika (dramsko-scenski dio smotre Lidrano) u Domu kulture Bjelovar
12:00 – 13:00 sati:  ručak u restoranu Golub
13:00 – 14:00 sati:  okrugli stolovi za literarne i novinarske radove, dramsko stvaralaštvo i školske listove (restoran Golub)

Veselimo se vašem dolasku!

Na linku dolje možete preuzeti raspored održavanja scenskih nastupa županijskog susreta LiDraNo 2013.:
LiDraNo 2013.pdf

Natječaj za popunu radnih mjesta

Temeljem odredbi Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi ( NN broj 87/08, 86/09, 92/10, 105/10, 90/11, 5/12, 16/12, 86/12) i Statuta Obrtničke škole Bjelovar, ravnatelj Obrtničke škole Bjelovar raspisuje

NATJEČAJ
za popunu slijedećih radnih mjesta

1. nastavnik/ca strojarske skupine predmeta i voditelj/ica praktične nastave - puno radno vrijeme, na neodređeno radno vrijeme, jedan izvršitelj

2. nastavnik/ca hrvatskog jezika – nepuno radno vrijeme-2,5 sati nastave tjedno, na određeno do 31. kolovoza 2013. godine, jedan izvršitelj

3. nastavnik/ca engleskog jezika - nepuno radno vrijeme – 5 sati nastave tjedno, na određeno vrijeme do 31. kolovoza 2013. godine, jedan izvršitelj


Svi kandidati moraju udovoljavati uvjetima iz Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi i Pravilnika o stručnoj spremi i pedagoško-psihološkom obrazovanju nastavnika u srednjem školstvu ( NN broj 1/96 i 80/80), a uz zamolbu za zaposlenje obavezno moraju dostaviti životopis, domovnicu, diplomu (dokaz o stručnoj spremi), potvrdu o položenim pedagoškim kompetencijama i original uvjerenja o ne kažnjavanju (ne starije od 6 mjeseci).

Dokumentaciju za natječaj treba dostaviti poštom ili osobno na adresu: Obrtnička škola Bjelovar, Dr. Ante Starčevića 24, 43000 Bjelovar s naznakom „za natječaj“ s naznakom za koje radno mjesto se kandidat javlja.

Natječaj je otvoren osam dana od objave natječaja na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči škole te na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Zavoda za zapošljavanje, a nepotpune i nepravodobne zamolbe neće se razmatrati.
Tel.: 043/244-722, 244-723.


NATJEČAJ JE OBJAVLJEN 20. PROSINCA 2012. GODINE I OTVOREN JE DO 28. PROSINCA 2012. GODINE.

Natječaj za popunu radnog mjesta

Temeljem odredbi Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi ( NN broj 87/08, 86/09, 92/10, 105/10, 90/11, 16/12, 86/12) i Statuta Obrtničke škole Bjelovar, ravnatelj Obrtničke škole Bjelovar raspisuje

NATJEČAJ
za popunu radnog mjesta

1. nastavnik/ca engleskog jezika - nepuno radno vrijeme- 5 sati nastave tjedno, na određeno vrijeme, jedan izvršitelj

2. nastavnik/ca hrvatskog jezika – nepuno radno vrijeme: 2,5 sati nastave tjedno, na određeno vrijeme, jedan izvršitelj

3. nastavnik/ca strojarske skupine predmeta i voditelj/ica praktične nastave - puno radno vrijeme, na određeno, jedan izvršitelj

  • Svi kandidati moraju udovoljavati uvjetima iz Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi i Pravilnika o stručnoj spremi i pedagoško-psihološkom obrazovanju nastavnika u srednjem školstvu ( NN broj 1/96 i 80/99), a uz zamolbu za zaposlenje obavezno moraju dostaviti životopis, domovnicu, diplomu (dokaz o stručnoj spremi), potvrdu o položenim pedagoškim kompetencijama i uvjerenje o ne kažnjavanju (ne starije od 6 mjeseci).
  • Dokumentaciju za natječaj treba dostaviti poštom ili osobno na adresu: Obrtnička škola Bjelovar, Dr. Ante Starčevića 24, 43000 Bjelovar s naznakom „za natječaj“.
  • Natječaj je otvoren osam dana od objave natječaja na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Škole te na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Zavoda za zapošljavanje, a nepotpune i nepravodobne zamolbe neće se razmatrati.
  • Tel.: 043/244-722, 244-723.

Natječaj je objavljen 27.11.2012. i traje do 05.12.2012.

Naši učenici aktivno sudjeluju u javnim tribinama

Naši učenici, uz vodstvo nastavnice Sanje Novotni, redovito sudjeluju u pripremi i provedbi aktivnosti vezanih za projekt Znanjem i suradnjom do uspjeha koji provodi Udruga Savez za pravedno društvo u partnerstvu s Medicinskom školom Bjelovar, te u suradnji s Bjelovarskim centrom za razvoj civilnoga društva i Udrugom za održivi razvoj. U četvrtak, 22. studenog 2012., održana je u knjižnici Medicinske škole Bjelovar javna tribina pod nazivom Miroljubiva politika suradnje u politici i gospodarstvu. Naši učenici: Matteo Hautman, Marino Njegač i Denis Balenović izradili su za tu prigodu plakat o valutama svijeta, a na tribini ga je vrlo lijepo predstavio Matteo Hautman.

Naši učenici aktivno sudjeluju u javnim tribinama

Dan otvorenih vrata

I ove godine tradicionalno je 28. svibnja u našoj školi održan Dan otvorenih vrata Obrtničke škole Bjelovar. Dan otvorenih vrata bio je namijenjen svim osmašima koji su zainteresirani za upis u našu školu, njihovim roditeljima, nastavnicima i ostalim zainteresiranima. Zainteresirani učenici imali su priliku dobiti informacije o upisu u školu, upoznati profesore, zanimanja koja upisujemo. Srdačno su ih primili naši profesori i učenici koji su im demonstrirali znanja i vještini naučene u Obrtničkoj školi Bjelovar. Učenici su mogli dobiti detaljne informacije o zanimanjima koja upisujemo.
Učenici su posjetili školske radionice i vidjeli radove naših učenika, a profesori su im demonstrirali kako radi školska CNC tokarilica.

Ove školske godine upisujemo sljedeća zanimanja:

AUTOMEHANIČAR: 28 učenika
PLINOINSTALATER: 9 učenika
VODOINSTALATER: 9 učenika
INSTALATER GRIJANJA I KLIMATIZACIJE: 10 učenika
CNC OPERATER/CNC OPERATERKA: 28 učenika
ELEKTROMEHANIČAR: 9 učenika
ELEKTROINSTALATER: 10 učenika
PROIZVOĐAČ I MONTER PVC I ALUMINIJSKE STOLARIJE: 14 učenika
ZAVARIVAČ: 14 učenika
ELEKTRONIČAR-MEHANIČAR: 9 učenika
POMOĆNI BRAVAR-TES: 15 učenika

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Natječaj za radno mjesto nastavnik/ca engleskog jezika

Temeljem odredbi Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi ( NN broj 87/08, 86/09, 92/10, 105/10, 90/11, 16/12) i Statuta Obrtničke škole Bjelovar, ravnatelj Obrtničke škole Bjelovar raspisuje NATJEČAJ za popunu radnog mjesta

1. Nastavnik/ca engleskog jezika-nepuno radno vrijeme: 6 sati nastave tjedno, na određeno vrijeme do 31. kolovoza 2012. godine, jedan izvršitelj

Svi kandidati moraju udovoljavati uvjetima iz Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi i Pravilnika o stručnoj spremi i pedagoško-psihološkom obrazovanju nastavnika u srednjem školstvu ( NN broj 1/96 i 80/99), a uz zamolbu za zaposlenje obavezno moraju dostaviti životopis, originale ili ovjerene kopije domovnice, diplome (dokaz o stručnoj spremi), potvrde o položenim pedagoškim kompetencijama i uvjerenja o ne kažnjavanju (ne starije od 6 mjeseci).

Dokumentaciju za natječaj treba dostaviti poštom ili osobno na adresu: Obrtnička škola Bjelovar, Dr. Ante Starčevića 24, 43000 Bjelovar s naznakom „za natječaj“.

Natječaj je otvoren osam dana od objave natječaja na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči škole te na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Zavoda za zapošljavanje, a nepotpune i nepravodobne zamolbe neće se razmatrati.

Tel.: 043/244-722, 244-723.

Natječaj je otvoren od 18. do 26. svibnja 2012. god.

Raspored aktivnosti za dan Škole

25. travnja 2012. (srijeda) – Dan Škole
Raspored aktivnosti:
Početak aktivnosti Mjesto/učionica Predavač/voditelj Naslov predavanja/radionice
8:00 Predvorje Ravnatelj Govor dobrodošlice
8:15 24 Status M Budi muško - radionica
8:15 8 Liječnik Prva pomoć - radionica
8:15 13 HGSS, Penjački klub „Grip“ (Zvonimir Popović i Mihael Štefić) Predavanje, demonstracija penjačkih vještina
8:15 10 Obiteljski centar Ovisnost o kockanju - radionica
8:15 12 Đurđa Valinčić Izrada plakata i sadnja cvijeća
8:15 RO1 Milan Pavlović Likovna radionica
8:15 14 Božidar Čordaš Elektronika i kompjuteri
8:15 9 Dejan Šulog Kako pristojno živjeti od poljoprivrede
8:15 11 Karmen Bank Izložba učeničkih radova
12:00 Dvorana/igralište Marijan Ralica Natjecanje u nogometu
10:00 Dvorište škole Sanja Balenović Stolni tenis
10:00 knjižnica Katarina Belančić Igranje društvenih igara
10:00 13 Tomislav Balenović i Vlado Petrović Računalna igraonica

Edukacija za nastavnike: Upravljanje projektnim ciklusom u IPA programu

U srijedu i četvrtak, 3. i 4. travnja 2012. u Obrtničkoj školi Bjelovar održana je edukacija nastavnika o upravljanju projektnim ciklusom u IPA programu. Voditelji su bili gospođa Renata Ozorlić Dominić i gospodin Boris Vampula iz Agencije za odgoj i obrazovanje.
Edukacija je održana u obliku predavanja i radionica gdje su sudionici iz gotovo svih bjelovarskih srednjoškolskih ustanova u skupinama sastavljali projektne prijedloge, koje bi eventualno mogli prijaviti na natječaj Jačanje kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih koji je otvoren do 2. svibnja.
Čuli smo mnogo vrijednih i zanimljivih projektnih prijedloga i nadamo se da će znanje stečeno tijekom ove edukacije sudionicima pomoći da neke od tih projektnih prijedloga razviju i prijave na natječaj, i dakako dobiju bespovratna sredstva za njihovu realizaciju.

Edukacija za nastavnike: Upravljanje projektnim ciklusom u IPA programu

Edukacija za nastavnike: Upravljanje projektnim ciklusom u IPA programu

Edukacija za nastavnike: Upravljanje projektnim ciklusom u IPA programu

Edukacija za nastavnike: Upravljanje projektnim ciklusom u IPA programu

Edukacija za nastavnike: Upravljanje projektnim ciklusom u IPA programu

Edukacija za nastavnike: Upravljanje projektnim ciklusom u IPA programu

Predavanje o programima Agencije za mobilnost

U našoj su Školi u srijedu, 29. velječe 2012. godine, gospođe iz Agencije za mobilnost i programe Europske unije, gospođa Ivana Krnjić i njezine kolegice, održale predavanje o Comenius i Leonardo da Vinci potprogramima Programa za cjeloživotno učenje. Bili su prisutni ravnatelji Obrtničke i Tehničke škole Bjelovar, nastavnici i stručni suradnici obiju škola.

Nakon predavanja postavljena su brojna pitanja i razvila se diskusija o mogućnostima i potencijalnim problemima prilikom prijave projekata u okviru spomenutih potprograma. Gospođe iz Agencije su vrlo susretljivo i detaljno odgovorile na sva postavljena pitanja, te nas pozvale na sudjelovanje i pisanje projekata, u čemu su nam obećale i pomoći svojim savjetima. Nadamo se da će ovo predavanje potaknuti i ohrabriti kolege za pisanje projekata.

Predavanje o programima Agencije za mobilnost

Predavanje o programima Agencije za mobilnost

Predavanje o programima Agencije za mobilnost

Od otpada do skulpture

U Obrtničkoj školi Bjelovar na praktičnoj nastavi u školskoj radionici učenici 1. I 2.f razreda pretvaraju ostatke metala u prava mala umjetnička djela.

Razmišljajući što bismo mogli izraditi i prodati kako bi prikupili novčana sredstva za UNICEF-ov projekt Škole za Afriku, a da bude u skladu s profilom škole, nekoliko je nastavnika nakon razgovora i pretraživanja interneta došlo na ideju da učenici s posebnim obrazovnim potrebama, koji praktičnu nastavu odrađuju u školskoj radionici, od metalnih otpadaka, pokušaju izraditi poneku skulpturu. Učenici su uz pomoć i savjete svog voditelja praktične nastave, profesora Dragutina Polašeka, izradili sljedeće skulpture: kornjaču, skijaša, ribiča, puža i plesača.

Svi koji su skulpture vidjeli bili su oduševljeni njima kao i samom idejom, jer učenici ovakvim radom stječu stručnu praksu, zbrinjavaju metalni otpad, razvijaju kreativnost i motoriku, zarađuju novac za humanitarne akcije, a stječu i samopouzdanje. Osim toga učenici s posebnim obrazovnim potrebama lakše uče rješavajući praktične zadatke, nego teorijske. Učenici su bili vrlo iznenađeni, sretni i ponosni kada su čuli da su se njihove skulpture prodavale na štandu na Gradskoj tržnici i da su se mnogima svidjele. Budući da je tako, i dalje će nastaviti izrađivati spomenute skulpture kojima će vjerojatno dodati i poneku novu, a koliko su u tome uspješni prosudite sami nakon što pogledate fotografije.


Od otpada do skulpture

Od otpada do skulpture

Od otpada do skulpture

Od otpada do skulpture

Od otpada do skulpture

Od otpada do skulpture

Natječaj za radno mjesto nastavnik/ca engleskog jezika

Temeljem odredbi Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (NN broj 87/08, 86/09, 92/10, 105/10, 90/11) i Statuta Obrtničke škole Bjelovar, ravnatelj Obrtničke škole Bjelovar raspisuje

NATJEČAJ
za popunu radnog mjesta

1.Nastavnik/ca engleskog jezika-nepuno radno vrijeme: 6 sati nastave tjedno, na određeno vrijeme do 31. kolovoza 2012. godine, jedan izvršitelj

  • Svi kandidati moraju udovoljavati uvjetima iz Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi i Pravilnika o stručnoj spremi i pedagoško-psihološkom obrazovanju nastavnika u srednjem školstvu (NN broj 1/96 i 80/80), a uz zamolbu za zaposlenje obavezno moraju dostaviti životopis, originale ili ovjerene kopije domovnice, diplome (dokaz o stručnoj spremi), potvrde o položenim pedagoškim kompetencijama i uvjerenja o ne kažnjavanju (ne starije od 6 mjeseci).
  • Dokumentaciju za natječaj treba dostaviti poštom ili osobno na adresu: Obrtnička škola Bjelovar, Dr. Ante Starčevića 24, 43000 Bjelovar s naznakom „za natječaj“.
  • Natječaj je otvoren osam dana od objave natječaja na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči škole te na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Zavoda za zapošljavanje, a nepotpune i nepravodobne zamolbe neće se razmatrati.
  • Tel.: 043/244-722, 244-723.

NATJEČAJ VRIJEDI OD 10.12.2011. DO 18.12.2011. GOD.

Samovrednovanje rada Škole

Samovrednovanje je svaki onaj postupak ili metoda koju ustanova vrši pod vlastitom odgovornošću, s ciljem procjene uspješnosti vlastitog rada ili svog položaja u odnosu na:

  • svoje usluge, zaposlenike,  razvojne projekte, korisnike…
  • nacionalne standarde, druge škole sličnog karaktera.

Budući da su ustanove za strukovno obrazovanje prema Zakonu o strukovnom obrazovanju (NN 30/09) dužne provoditi samovrednovanje kao dio sustava osiguravanja kvalitete rada, ove je školske godine i Obrtnička škola Bjelovar postala dio toga sustava.

Da bismo mogli započeti proces samovrednovanja, morali smo prvo oformiti tim za kvalitetu i imenovati koordinatora za samovrednovanje. Članovi tima su: Karmen Bank, Vladimir Petrović, Stela Šupić, Mirna Marin, Ivan Tudić, Katarina Belančić, Branko Cvetković i koordinatorica Adela Sakradžija.

Tijekom ove školske godine svi ćemo zajedno, na čelu s timom za kvalitetu, procijeniti svoj rad i rezultate postignute tijekom prošle školske godine, i to pomoću: anketnih istraživanja o zadovoljstvu među učenicima, nastavnicima i roditeljima; statističkih podataka o bivšim učenicima, njihovim uspjesima, upisima i sl.; raznih relevantnih dokumenata i praćenjem nastave svih nastavnika.

Analizirat ćemo sljedeća prioritetna područja:

  • Planiranje i programiranje rada
  • Poučavanje i podrška učenju
  • Postignuća polaznika
  • Materijalni uvjeti i ljudski potencijali
  • Međuljudski odnosi, suradnja, promicanje
  • Rukovođenje i upravljanje.

Navedenim ćemo aktivnostima utvrditi svoje prednosti i nedostatke, zatim ćemo napisati izvješće o provedenim aktivnostima i njihovim rezultatima, a na temelju njega sastaviti plan unaprjeđenja kojemu će cilj biti ukloniti utvrđene nedostatke i ojačati prednosti.

Osiguranje kvalitete je usluga koja se pruža zajednici, a ne samo proces donošenja prosudbi. Vrlo je važno da osiguranje kvalitete bude usmjereno na zaštitu i poticanje polaznika, a ne samo na ispunjavanje nekih kriterija.

Polaznici su u samom središtu onoga što radimo!

Katarina Belančić

Škole za Afriku – Škole za život

Ove se školske godine i naša Škola uključila u projekt Škole za Afriku. Iako je i Hrvatska pogođena financijskom krizom, i nitko si od nas ne može priuštiti sve što bi želio, naši učenici i nastavnici smatraju da još uvijek ima onih kojima je teže i kojima možemo pomoći. Većina si nas, na sreću, još uvijek može priuštiti osnovne životne potrepštine kao što su: pitka voda, hrana, odjeća i sl., što u Africi nije slučaj. Tamošnje siromaštvo uvelike je posljedica nemogućnosti i nedostupnosti obrazovanja koje je za njih jedini put prema boljem životu.

Svjesni smo koliko je obrazovanje važno, sretni smo što nam je dostupno i gotovo besplatno, te zbog toga želimo sudjelovati u projektu Škole za Afriku, kako bismo i mi djelomično bili zaslužni što se djeca u Africi imaju mogućnost obrazovati, što za njih znači živjeti.

Ovim putem još jednom pozivamo sve svoje učenike, nastavnike, roditelje i sugrađane da se uključe u Projekt i pomognu nam prikupiti sredstva koja će afričkoj djeci omogućiti obrazovanje i normalan život. Svatko može predložiti neku aktivnost, akciju, natjecanje ili bilo što drugo, ali i sudjelovati u svemu što priređujemo kako bismo ostvarili cilj ovog Projekta.

Također želimo zahvaliti svim učenicima i nastavnicima koji su već angažirani u provedbi Projekta. Prošli je tjedan održana radionica božićnih čestitaka koje će se uz ostale uratke naših učenika prodavati na štandu kod DM-a u subotu 3 prosinca 2011.
U nastavku možete pogledati nekoliko fotografija s naše radionice božićnih čestitaka…

Koordinatorica Projekta: Katarina Belančić, prof. i dipl. knjiž.

Škole za Afriku - izrada čestitki

Škole za Afriku - izrada čestitki

Škole za Afriku - izrada čestitki

Škole za Afriku - izrada čestitki

Škole za Afriku - izrada čestitki

Škole za Afriku - izrada čestitki

Natječaj za radna mjesta

Temeljem odredbi Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi ( NN broj 87/08, 86/09, 92/10, 105/10, 90/11) i Statuta Obrtničke škole Bjelovar, ravnatelj Obrtničke škole Bjelovar raspisuje

NATJEČAJ
za popunu slijedećih radnih mjesta

  1. Nastavnik/ca tehnologije zanimanja i tehnoloških vježbi-nepuno radno vrijeme: 6 sati nastave tjedno, na neodređeno vrijeme;
  2. Nastavnik/ca engleskog jezika, nepuno radno vrijeme: 6 sati nastave tjedno, na određeno vrijeme do 31. kolovoza 2012. godine.
  3. Nastavnik/ca hrvatskog jezika, nepuno radno vrijeme: 3 sata nastave tjedno,  na određeno vrijeme do 31. kolovoza 2012. godine;
  4. Nastavnik/ca elektrotehničke skupine predmeta, nepuna satnica : 3 sata nastave tjedno, na određeno vrijeme do 31. kolovoza 2012. godine.
  5. Nastavnik/ca strojarske skupine predmeta, nepuno radno vrijeme: 16 sati nastave tjedno, na neodređeno vrijeme.
  6. Nastavnik/ca politike i gospodarstva, nepuno radno vrijeme: 3 sata nastave tjedno, na neodređeno vrijeme.

Svi kandidati moraju udovoljavati uvjetima iz Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi i Pravilnika o stručnoj spremi i pedagoško-psihološkom obrazovanju nastavnika u srednjem školstvu ( NN broj 1/96 i 80/80), a uz zamolbu za zaposlenje obavezno moraju dostaviti životopis, originale ili ovjerene kopije domovnice, diplome (dokaz o stručnoj spremi), potvrde o položenim pedagoškim kompetencijama i uvjerenja o ne kažnjavanju (ne starije od 6 mjeseci).

Dokumentaciju za natječaj treba dostaviti poštom ili osobno na adresu: Obrtnička škola Bjelovar, Dr. Ante Starčevića 24, 43000 Bjelovar s naznakom „za natječaj“.

Natječaj je otvoren osam dana od objave natječaja na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči škole te na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Zavoda za zapošljavanje, a nepotpune i nepravodobne zamolbe neće se razmatrati.

Tel.: 043/244-722, 244-723.

Objavljeno: 14.10.2011.

Proljetni sajam u Gudovcu

Kulturna i javna djelatnost škole – Proljetni sajam u Gudovcu

26. – 28. ožujka 2010 godine

Obrtnička škola Bjelovar već tradicionalno je sudjelovala na sajamskoj priredbi 13. Proljetnog sajama u Gudovcu koja se održavala od 26. – 28. ožujka 2010 godine.

Radi se o sajmu poljoprivrednog, gospodarskog i obrtničkog, ali i međunarodnog karaktera. Obrtnička škola je na sajmu predstavila svoju djelatnost, planove za upis učenika u novu školsku godinu, ali i gotove proizvode koje su naši učenici načinili u školskoj radionici.

Proljetni sajam u Gudovcu

Proljetni sajam u Gudovcu

Proljetni sajam u Gudovcu

Proljetni sajam u Gudovcu



O povijesti škole

Bjelovar ima dugu tradiciju u razvoju obrazovanja za potrebe obrtništva. Tako su već 1769. god. otvoreni…