Početna stranica › Vijesti


CARDS 2003

CARDS 2003

Delegacija Europske komisije u Zagrebu tražila je prijedloge projekata za unapređenje strukovnog školstva…

Školski projekt - tjedan zdravlja „Budi zdrav““

Školski projekt - Tjedan zdravlja “Budi zdrav” planira se održati tijekom mjeseca svibnja 2021. godine ovisno…

Sportski susret u Srednjoj školi Čazma

U ponedjeljak 10. ožujka 2014. u 8 sati skupina učenika Obrtničke škole Bjelovar uputila se s Autobusnog kolodvora Bjelovar, u pratnji nastavnika tjelesnog, prof. Marijana Ralice, u Srednju školu Čazma.

Sportski susret s učenicima Srednje škole Čazma, organiziran je kao nagrada za učenike koji su našu školu predstavljali na raznim sportskim natjecanjima i ostvarili zapažene rezultate, a to su: Hrvoje Cvetko, Ante Haić, Mate Lažeta, Drago Kukić, Matteo Hautman, Alen Stankeric, Jakov Šarić, Robert Cindrić, Kristijan Smolić, Marin Smolić, Boris Radotović, Nediljko Vuletić, Ivan Kličko, Antun Dominiković, Mihael Petek i Tomislav Matešin.

Prvo se igrao nogomet, zatim odbojka, košarka i stolni tenis. Utakmice su bile prijateljske, cilj nije bio pobijediti, već se družiti i promicati druženje kroz sport, rekreaciju i zdrav život.

Domaćini su naše učenike lijepo ugostili. Ovim im putem želimo zahvaliti na gostoprimstvu u nadi da će ovakvi sportski susreti postati tradicija.

Učenici su se u 14 sati vratili u Bjelovar puni lijepih dojmova, obogaćeni još jednim sportskim iskustvom i ponekim novim prijateljstvom, te umorni, ali zadovoljni.

Sportski susret u Srednjoj školi Čazma
Sportski susret u Srednjoj školi Čazma
Sportski susret u Srednjoj školi Čazma
Sportski susret u Srednjoj školi Čazma



O povijesti škole

Bjelovar ima dugu tradiciju u razvoju obrazovanja za potrebe obrtništva. Tako su već 1769. god. otvoreni…