Početna stranica › Donatori


PROIZVODNI PROGRAM

Proizvodni program

Lorem ipsum dolor sit amet, con adipiscing elit. Sed volutpat eros. Fusce ut metus. In sagittis gravi. Integer tempus tortor at ante.

PLAN NASTAVE I PRAKSE

PLAN NASTAVE I PRAKSE

Lorem ipsum dolor sit amet, con adipiscing elit. Sed volutpat eros. Fusce ut metus. In sagittis gravi. Integer tempus tortor at ante.

ALATI I STROJEVI

ALATI I STROJEVI

Lorem ipsum dolor sit amet, con adipiscing elit. Sed volutpat eros. Fusce ut metus. In sagittis gravi. Integer tempus tortor at ante.

Zahvaljujemo tvrtki TOKIĆ doo na donaciji u iznosu preko 15.000 kuna

https://www.tklub.hr/donacija/

ČLANOVI TKLUBA PRIKUPILI PREKO 15.000 KUNA ZA OBRTNIČKU ŠKOLU U BJELOVARU I MLADE AUTOMEHANIČARE

U sklopu programa vjernosti TKLUBzaTOPKUPCE, članovi, u prvom redu serviseri i mehaničari, prikupili su 15.938,75 kuna za mlade automehaničare Obrtničke škole Bjelovar. Dio je to programa i inicijative kojim Tokić već treću godinu, kroz viziju održivog poslovanja, kao i svi njeni kupci, ne zaboravlja lokalnu zajednicu.

Prikupljena sredstva donacijom se vraćaju u edukaciju i školske klupe, baš poput onih iz kojih i pristiže većina članova TKLUBA, a škola će ih iskoristiti za opremanje modernijom dijagnostičkom opremom, pa samim time i za kvalitetniju edukaciju naših novih mehaničara.

Budući da prave vrijednosti poput prirodnih resursa i edukacije unutar ekonomske održivosti nikad ne smiju biti zapostavljene, posebno se zahvaljujemo svim kupcima na sudjelovanju. Dodatnu vrijednost inicijativi daje činjenica da su donaciju uručili Hrvoje Ivančević i Zlatan Damjanović, kao predstavnici Tokić Edukacijskog Centra, a ispred škole ju je primio ravnatelj Branko Cvetković.

Obrtnička škola u Bjelovaru već gotovo 30 godina djeluje samostalno te kroz svoje osnovne djelatnosti direktno podiže razinu kvalitete obrtničkog poslovanja u regiji, ali i čitavoj Hrvatskoj. Upisuje i obrazuje naučnike različitih obrtničkih zanimanja, nastojeći udovoljiti potrebama gospodarstva i osobnim potrebama.

Tokić grupi ovo nije prvi susret s Obrtničkom školom Bjelovar, jer osim što je riječ o gospodarsko vrlo zanimljivoj regiji, očigledna je komplementarnost škole i najvećeg broja kupaca Tokića. K tomu, osim samog asortimana automobilskog programa, Tokić u svom asortimanu posjeduje i industrijski program te razne alate, koji su itekako srodni s brojnim obrtničkim smjerovima škole.

Po redovnom programu organiziranom kroz 17 odjela, školu pohađa oko 290 učenika, a uz redovitu nastavu učenici polaze i praktični dio programa. On se odvija se u prostorima školskih radionica, obrtničkim radionicama, poduzećima i industrijskim pogonima.  Na koncu, škola surađuje i s devedeset obrtničkih radionica te petnaestak poduzeća na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

image

Donatori

Akoma Bjelovar
Autocentar Rajković d.o.o.
Auto Dukić, vl. Dukić Josip, Bjelovar
Autoelektričarska radionica, vl. Smolčec Kruno, Vrbovec
Color Soft, Ivanček Krešo, Bjelovar
Croatia osiguranje
Cvjećarnica «Marina»
Diskont «Špar»
ELEKTROMETAL NOVA d.o.o., Bjelovar
Fami d.o.o.
Gimnazija Bjelovar
HARD Jura
HITTNER, Bjelovar
Junkers Zagreb
Kivi klub, vl. Roksić Ljiljana, Bjelovar
Koestlin d.d., Bjelovar
Komunalac d.o.o., Bjelovar
Lura d.d., Bjelovar
Mat, vl. Tulić Marijan, Bjelovar
Matenda, knjižara i papirnica, Bjelovar
Općina Nova Rača
Osram Zagreb
Pekara, vl. Prekpaljaj Đin, Bjelovar
Pevec, Bjelovar
Prima-Commerce d.o.o., Bjelovar
RTM-AUTO Hercegovac
Sirovina d. o. o Bjelovar
Slatka tajna Bjelovar
Tehnička škola Bjelovar
Tokić d.o.o.
Trgovina «Stivens»
Vodoinstalaterski radovi “Žiljo”, vl. Filipan Branko
Vodotehna d.o.o
ZAP Bjelovar

Tvrtka STIMO d.o.o., Bjelovar pružila je financijsku pomoć u opremi školske radionice u iznosu 10000 kn. Zahvaljujemo tvrtki Stimo d. o. o. na pruženoj pomoći

Tvrtka ELEKTROMETAL NOVA d.o.o., Bjelovar je pomogla Obrtničkoj školi Bjelovar pri popravku alatnog stroja ALG100 koja se nalazi u školskoj radionici.

Zahvaljujemo svim donatorima, sponzorima i ljudima dobre volje koji su pomogli u opremanju škole na bilo koji način, te koji su pomogli u proslavi Dana škole. Zahvaljujemo i svima ostalima koji nisu na ovom popisu, a koji su na bilo koji način pomogli u radu škole


DONACIJA TVRTKE TOKIĆ d.o.o.

Veliko hvala tvrtki TOKIĆ d.o.o. na vrijednoj donaciji našoj školi – opremanju školske učionice mikroračunalima.

25. ožujka 2021. godine tvrtka TOKIĆ otvorila je veliki prodajni centar u Bjelovaru, te nam je tom prilikom uručila vrijednu donaciju.

Tokić d.o.o. vodeći je trgovac dijelova i popratne opreme s više od 230 najpoznatijih svjetskih proizvođača za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila.

Tokić vrijednosti su mudrost, iskrenost, odgovornost, kreativnost, poniznost i uslužnost!

Uz navedene vrijednosti, koje su jako važne u tvrtki Tokić, osobito veliku pažnju posvećuju nastojanju da pomognu lokalnoj zajednici u kojoj djeluju, te u okviru svojih mogućnosti nesebično pomažu razne odgojno obrazovne ustanove ali i organizacije civilnog društva. Upravo s tim ciljem tvrtka Tokić je prepoznala naš rad i svakodnevni trud da našim korisnicima osiguramo sve što zaslužuju.

 O povijesti škole

Bjelovar ima dugu tradiciju u razvoju obrazovanja za potrebe obrtništva. Tako su već 1769. god. otvoreni…