Početna stranica › Vijesti


CARDS 2003

CARDS 2003

Delegacija Europske komisije u Zagrebu tražila je prijedloge projekata za unapređenje strukovnog školstva…

Dan škole 2017.

Dana 26. travnja 2017. godine, Obrtnička škola proslavila je dan škole. Kako bi što upečatljivije proslavili svoj…

Dobitnici nagrada i priznanja Fonda „Boža Tvrtković“ u šk. god. 2015./16..

Mario Milican bio je učenik 2. a razreda Obrtničke škole Bjelovar, zanimanje automehaničar. Prvi razred završio…

Odlikaši u 2013./2014.

Odlikaši iz općeobrazovnog dijela programa

OdjelID Ime Prezime Zanimanje
1e Dominik Mikulandi elektroničar-mehaničar
1f Antonio Đođ pomoćni bravar
2c Marko Pavo CNC operater/CNC operaterka
3a Hrvoje Mitrović automehaničar
3b Krista Ivić bravar
Matija Valentić bravar
3f Antonio Kopas pomoćni bravar


Odlikaši iz strukovnog dijela programa

OdjelID Ime Prezime Zanimanje
1e Dominik Mikulandi elektroničar-mehaničar
1f Ivan Martinčević pomoćni bravar
2b Jakov Kovač vodoinstalater
2e Tomislav Barić elektroničar-mehaničar
3b Matija Valentić bravar
3c Josip Palošika elektroničar-mehaničar
Ivo Kupsjak elektromehaničar

Vršnjačka kreativna prezentacija u Obrtničkoj školi Bjelovar

U srijedu 26. ožujka 2014. u Obrtničkoj školi Bjelovar održana je Vršnjačka kreativna prezentacija zaključaka masovne diskusije o europskim temama, održane u ožujku prošle godine u sklopu projekta 28. zvjezdica.

Projekt 28. zvjezdica financirala je Europska komisija u okviru programa IPA INFO 2011. Prezentaciju su održali učenici koji su sudjelovali u masovnoj diskusiji, Zvonimira Katić iz Gimnazije Čakovec i Noel Sesvečan iz Prve ekonomske škole Zagreb. Na prezentaciji je bila i njihova mentorica, Ivona Barun iz Udruge Zamisli. Nakon prezentacije razvila se žustra diskusija o zapošljavanju i obrazovanju u europskom kontekstu u kojoj su uz goste sudjelovali učenici 3.c i 3.a razreda Obrtničke škole Bjelovar, te nekoliko nastavnica.

Reakcija učenika pokazuje da ih i te kako zanima budućnost naše zemlje i mogućnosti koje su se za njih otvorile ulaskom Hrvatske u EU. Njihova reakcija također pokazuje da žele raspravljati o tim temama, samo im treba pružiti priliku da se njihov glas čuje. U budućnosti ćemo im to pokušati i omogućiti.


Vršnjačka kreativna prezentacija
Vršnjačka kreativna prezentacija
Vršnjačka kreativna prezentacija
Vršnjačka kreativna prezentacija

Sportski susret u Srednjoj školi Čazma

U ponedjeljak 10. ožujka 2014. u 8 sati skupina učenika Obrtničke škole Bjelovar uputila se s Autobusnog kolodvora Bjelovar, u pratnji nastavnika tjelesnog, prof. Marijana Ralice, u Srednju školu Čazma.

Sportski susret s učenicima Srednje škole Čazma, organiziran je kao nagrada za učenike koji su našu školu predstavljali na raznim sportskim natjecanjima i ostvarili zapažene rezultate, a to su: Hrvoje Cvetko, Ante Haić, Mate Lažeta, Drago Kukić, Matteo Hautman, Alen Stankeric, Jakov Šarić, Robert Cindrić, Kristijan Smolić, Marin Smolić, Boris Radotović, Nediljko Vuletić, Ivan Kličko, Antun Dominiković, Mihael Petek i Tomislav Matešin.

Prvo se igrao nogomet, zatim odbojka, košarka i stolni tenis. Utakmice su bile prijateljske, cilj nije bio pobijediti, već se družiti i promicati druženje kroz sport, rekreaciju i zdrav život.

Domaćini su naše učenike lijepo ugostili. Ovim im putem želimo zahvaliti na gostoprimstvu u nadi da će ovakvi sportski susreti postati tradicija.

Učenici su se u 14 sati vratili u Bjelovar puni lijepih dojmova, obogaćeni još jednim sportskim iskustvom i ponekim novim prijateljstvom, te umorni, ali zadovoljni.

Sportski susret u Srednjoj školi Čazma
Sportski susret u Srednjoj školi Čazma
Sportski susret u Srednjoj školi Čazma
Sportski susret u Srednjoj školi Čazma

Predavanje o Ruđeru Boškoviću

Dana 7. ožujka 2014. učenici naše Škole imali su priliku poslušati iznimno vrijedno i zanimljivo predavanje o Ruđeru Boškoviću koje je održao dr. sci. Stipe Kutleša, u organizaciji Ogranka Matice hrvatske iz Bjelovara. Saznali smo puno i zaključili kako
Ruđera Boškovića trebamo uvrstiti ne samo među naše najznačajnije znanstvenike, nego i u skupinu naših najznačajnijih povijesnih ličnosti. Kada pogledamo širinu njegovih interesa - znanstvenik, poliglot, filozof, književnik, diplomat, svećenik - zastane nam dah, kao i nad količinom ostvarenja koja je ostavio iza sebe. I nameće nam se zaključak da bi Hrvatskoj u današnje vrijeme i te kako koristio i nasušno bio potreban jedan Ruđer. Naime, bio je cijenjen i komunicirao je s najutjecajnijim ljudima svoga vremena: papama, kraljevima, caricom M. Terezijom, knezovima, ministrima, veleposlanicima, Benjaminom Franklinom… Naravno s nekima samo iz praktičnih razloga, s nekima je imao i prijateljske veze i gdje god je mogao lobirao je za Dubrovnik, slao Senatu obavijesti o političkim zbivanjima u svijetu i savjete o raznim pitanjima i nikad na prvo mjesto nije stavljao svoj interes, nego opće dobro. Njegovu genijalnost nisu poricali ni njegovi neprijatelji jer Ruđer je uistinu bio faca svoga vremena.

Anita Blažeković, prof.

Obrtnička škola Bjelovar u eTwinning projektu

Agencija za mobilnost i programe EU raspisala je u kolovozu natječaj za sudjelovanje na eTwinning kontakt seminaru u Dubrovniku. Tema seminara bila je kroskurikularna suradnja uz pomoć Web 2.0 alata, krajnji rok za prijavu 6. rujna, a broj sudionika iz Hrvatske ograničen na deset ljudi.

U prijavi je bilo važno dobro objasniti motivaciju za sudjelovanje na kontakt seminaru, izložiti projektnu ideju vezanu za temu seminara te navesti konkretne načine diseminacije informacija.

Seminar se održavao od 24. do 26. listopada u Dubrovniku, a knjižničarka Obrtničke škole Bjelovar, Katarina Belančić, bila je jedna od deset sudionika iz Hrvatske uz kolegice iz Zagreba, Varaždina, Pule, Slatine, Čakovca, Omiša, Generalskog Stola i Ogulina.

Budući da je eTwinning jedna od aktivnosti Comeniusa, potprograma u Programu za cjeloživotno učenje, te da je eTwinning portal namijenjen međunarodnoj suradnji, svrha kontakt seminara u Dubrovniku bilo je druženje s kolegama iz devet europskih zemalja (Irska, Norveška, Švicarska, Latvija, Portugal, Španjolska, Belgija, Slovenija, Italija), razmjena iskustava i primjera dobre prakse, te povezivanje, osmišljavanje i pokretanje zajedničkih projekata koji će se provoditi uz pomoć Web 2.0 alata i eTwinning portala.

Tijekom seminara održane su radionice na kojima se u skupinama rješavalo različite zadatke uz pomoć Web 2.0 alata kao što su Auress, Automotivator, Cacoo, Socrative, Zondle, itd. Radni jezik seminara bio je engleski, a predavači su bili Arjana Blažić i Lidija Kralj iz Hrvatske i Bart Verswijvel iz Belgije.
Agencija za mobilnost i programe EU financirala je svim sudionicima iz Hrvatske put, smještaj, sve obroke, kotizaciju i radne materijale, dakle škole nisu imale nikakvih troškova.

Knjižničarka Obrtničke škole povezala se s kolegama iz Portugala, Slovenije, Latvije i Norveške, s kojima je dogovorila provedbu eTwinning projekta vezanog uz poticanje čitanja.

Obrtnička škola Bjelovar u eTwinning projektu
Obrtnička škola Bjelovar u eTwinning projektu
Obrtnička škola Bjelovar u eTwinning projektu
Obrtnička škola Bjelovar u eTwinning projektu

Proslava Dana kravate

U povodu Svjetskog dana kravate, 18 listopada, učenici Obrtničke i Tehničke škole Bjelovar oblikovali su svojim tijelima veliku kravatu na igralištu Sokolane kako bi se snimila milenijska fotografija. Dan prije, 17. listopada, u školskoj knjižnici održana je radionica vezanja kravate za zainteresirane učenike. Cilj ovakvog obilježavanja Dana kravate jest poticanje učenika na očuvanje hrvatske i svjetske kulturne baštine, ali i poticanje zajedništva, timskog rada i međusobne podrške kroz skupne aktivnosti. Osim toga, dobro smo se zabavili i uživali u prekrasnom jesenskom sunčanom i toplom danu.

Proslava Dana kravate

Proslava Dana kravate

Tehnička škola Bjelovar na ovakav je način i prošle godine obilježila Dan kravate, ove joj se godine pridružila naša škola, a nadamo se da će nam se sljedeće godine pridružiti i ostale škole.

Ovim putem zahvaljujemo tvrtki Potomac, koja je nosilac ekskluzivnog branda Croata, a podržala je naše aktivnosti doniravši nam trideset kravata.

Za kraj još jedna misao Oscara Wildea: Dobro zavezana kravata prvi je ozbiljan korak u životu muškaraca.

 

Natječaj „Vukovar – europska poruka mira“

Natječaj „Vukovar – europska poruka mira“

Članak 1.
Uredi zastupnika u Europskom parlamentu Davora Ive Stiera i Bernda Posselta , iz Kluba zastupnika europske pučke stranke objavljuju natječaj za izradu najboljeg eseja na temu „Vukovar – europska poruka mira“.
Članak 2.
Na natječaju mogu sudjelovati svi učenici 3. i 4. razreda srednjih škola u Republici Hrvatskoj. Natječaj započinje 9. listopada i traje do 8. studenog 2013. Radovi pristigli izvan navedenog roka neće biti uzeti u razmatranje.
Članak 3.
Autori triju najbolja eseja po ocjeni stručnog žirija bit će pozvani na izložbu „Vukovar – europska poruka mira“ koja će se održati u Europskom parlamentu u Strasbourgu 18. studenog 2013. Ured zastupnika snosit će troškove putovanja i boravka u Strasbourgu za nagrađene autore, jednog od njihovih roditelja/staratelja i jednog profesora. Nagrađeni eseji bit će objavljeni u brošuri izložbe.
Članak 4.
Eseji moraju obraditi jednu ili više od sljedećih tema: mir i pravda, izgradnja održivog mira uz poštivanje ljudskih prava i zaštitu prava i osjećaja žrtava agresije, značaj vukovarske epopeje za slobodu i mir u Hrvatskoj i Europi, prava djece i njihova uloga u izgradnji mira, europska budućnost Vukovara.
Članak 5.
Žiri će ostaviti izvan razmatranja eseje koji bi ulazili u područje promidžbe političkih stranaka. Isto tako će odbaciti radove koji bi potakli na diskriminaciju ili mržnju na rasnoj, nacionalnoj, vjerskoj ili drugoj osnovi.
Članak 6.
Eseji mogu imati do 2.500 riječi, a moraju se dostaviti u elektronskom obliku na adresu davor.stier@europarl.europa.eu. Potrebno je navesti ime i prezime autora, potpisanu izjavu o autentičnosti rada (dostupna na stranici http://www.stier.hr), te adresu, e-mail, datum rođenja, ime srednje škole, broj telefona/mobitela.


Molimo učenike zainteresirane za sudjelovanje u Natječaju da se jave svojim nastavnicama hrvatskog jezika!

Dan otvorenih vrata 2013

Dan otvorenih vrata Obrtničke škole Bjelovar održan je i ove godine 28. svibnja. Školu je posjetilo 130 učenika osmih razreda iz 7 osnovnih škola. Osnovnoškolci su mogli vidjeti izložbu radova učenika Obrtničke škole te na prezentacijama od učenika i nastavnika saznati sve o zanimanjima koja će se u Obrtničkoj školi moći upisati sljedeće školske godine. Održano je pet prezentacija, a predstavljena su sljedeća zanimanja: automehaničar, mehaničar poljoprivredne mehanizacije, vodoinstalater, plinoinstalater, instalater grijanja i klimatizacije, CNC operater, pomoćni bravar, bravar, autolimar, strojobravar, elektroinstalater, elektromehaničar i elektroničar-mehaničar.

Učenici osnovnih škola posjetili su i školske radionice te školsku knjižnicu gdje su saznali ponešto o njezinim aktivnostima, knjižničnom fondu, pretraživanju kataloga, UDK klasifikaciji i signaturama. 

Dan otvorenih vrata 2013

Dan otvorenih vrata 2013

Dan otvorenih vrata 2013

Dan otvorenih vrata 2013

Dan otvorenih vrata 2013

Dan otvorenih vrata 2013

Održan županijski LiDraNo 2013.

Susret LiDraNo za srednje škole s područja Bjelovarsko-bilogorske županije održan je 28. veljače 2013. u Domu kulture u Bjelovaru u organizaciji Obrtničke škole Bjelovar.  Na smotri je sudjelovalo 34 učenika, 19 mentora i 12 članova prosudbenih povjerenstava. Članovi prosudbenog povjerenstva za literarne radove bili su: Stjepan Banas, Višnja Tekajić i Slobodanka Martan, za samostalne novinarske radove: Danijela Hegediš, Sanja Klinac i Igor Kokoruš, za školske listove: Krešimir Ivanček, Lucija Miškić i Damir Bencek i za scenski izraz: Luka Dragić, Margareta Fabičević i Vladan Ivković.

Slijedi pregled radova predloženih za državni LiDraNo 2013.

Literarni izraz:

               
R.br. Naslov rada Učenik/ica, razred Mentor/ica Škola
1. (Sve) ljubim te svijete Antonela Bosilj, 1. raz . Zvonko Farago Srednja škola „Augusta Šenoe“ Garešnica
2. Novi život Ema Buković, 1. raz. Mirjana MaretićGimnazija Bjelovar
3. Homo ludens Tomislav Ditrih, 4. raz. Romana Žukina Gimnazija Daruvar


Novinarski izraz:

          Samostalni novinarski radovi

Naslov rada Učenik/ica, razred Mentor/ica Škola
Sjećanje na Boška (intervju) Dominik Šabić, 1. raz. Alida Sokolović Glazbena škola Vatroslava Lisinskog Bjelovar


          Školski listovi

               
R.br. Naslov rada Učenik/ica, razred Mentor/ica Škola<
1. Trythonus – Diabolus in musica Marija Frančić, 4. raz. Alida Sokolović< Glazbena škola Vatroslava Lisinskog Bjelovar

2.

ET@ : školske novine učenika Ekonomske i turističke škole u Daruvaru

Tena Prgić, 1. raz.

Lovorka Levak<

Ekonomska i turistička škola Daruvar

 

Dramsko - scenski izraz:

Naslov rada Učenik/ica, razred Mentor/ica< Škola

PojedinačniRastemo pod umjetnim svjetlima, Nada CrnogoracAna Malčić, 4. raz.Ana Pleskalt HoličekMedicinska škola Bjelovar
SkupniSan, prema ideji Richarda JonesaAntonija Prka i Ivana Stari, 4 raz.Nikolina MarinićKomercijalna i trgovačka škola Bjelovar


Ana Malčić (Medicinska škola Bjelovar)
Ana Malčić (Medicinska škola Bjelovar)

Ana Šenhold,Marijo Rendić i Tomislav Ditrih (Gimnazija Daruvar)
Ana Šenhold,Marijo Rendić i Tomislav Ditrih (Gimnazija Daruvar)

Antonija Prka i Ivana Stari (Komercijalna i trgovačka škola Bjelovar)
Antonija Prka i Ivana Stari (Komercijalna i trgovačka škola Bjelovar)

Ines Topalović (Gimnazija Bjelovar)
Ines Topalović (Gimnazija Bjelovar)

Matea Gredelj (Srednja škola Čazma)
Matea Gredelj (Srednja škola Čazma)

Mihael Mandić (Ekonomska i birotehnička škola Bjelovar)
Mihael Mandić (Ekonomska i birotehnička škola Bjelovar)

Okrugli stolovi za sve izraze održani u restoranu Golub
Okrugli stolovi za sve izraze održani u restoranu Golub

Podjela diploma
Podjela diploma

Publika
Publika

Učenici Srednje škole Bartola Kašića Grubišno Polje
Učenici Srednje škole Bartola Kašića Grubišno Polje

Voditelji, Hrvoje i Ivan (Obrtnička škola Bjelovar)
Voditelji, Hrvoje i Ivan (Obrtnička škola Bjelovar)

Županijska smotra Lidrano 2013.

Program županijske smotre Lidrano koja će se održati 28. veljače 2013. u Domu kulture u Bjelovaru  je sljedeći:

09:00 – 11:30 sati:  nastupi učenika (dramsko-scenski dio smotre Lidrano) u Domu kulture Bjelovar
12:00 – 13:00 sati:  ručak u restoranu Golub
13:00 – 14:00 sati:  okrugli stolovi za literarne i novinarske radove, dramsko stvaralaštvo i školske listove (restoran Golub)

Veselimo se vašem dolasku!

Na linku dolje možete preuzeti raspored održavanja scenskih nastupa županijskog susreta LiDraNo 2013.:
LiDraNo 2013.pdf

Natječaj za popunu radnih mjesta

Temeljem odredbi Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi ( NN broj 87/08, 86/09, 92/10, 105/10, 90/11, 5/12, 16/12, 86/12) i Statuta Obrtničke škole Bjelovar, ravnatelj Obrtničke škole Bjelovar raspisuje

NATJEČAJ
za popunu slijedećih radnih mjesta

1. nastavnik/ca strojarske skupine predmeta i voditelj/ica praktične nastave - puno radno vrijeme, na neodređeno radno vrijeme, jedan izvršitelj

2. nastavnik/ca hrvatskog jezika – nepuno radno vrijeme-2,5 sati nastave tjedno, na određeno do 31. kolovoza 2013. godine, jedan izvršitelj

3. nastavnik/ca engleskog jezika - nepuno radno vrijeme – 5 sati nastave tjedno, na određeno vrijeme do 31. kolovoza 2013. godine, jedan izvršitelj


Svi kandidati moraju udovoljavati uvjetima iz Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi i Pravilnika o stručnoj spremi i pedagoško-psihološkom obrazovanju nastavnika u srednjem školstvu ( NN broj 1/96 i 80/80), a uz zamolbu za zaposlenje obavezno moraju dostaviti životopis, domovnicu, diplomu (dokaz o stručnoj spremi), potvrdu o položenim pedagoškim kompetencijama i original uvjerenja o ne kažnjavanju (ne starije od 6 mjeseci).

Dokumentaciju za natječaj treba dostaviti poštom ili osobno na adresu: Obrtnička škola Bjelovar, Dr. Ante Starčevića 24, 43000 Bjelovar s naznakom „za natječaj“ s naznakom za koje radno mjesto se kandidat javlja.

Natječaj je otvoren osam dana od objave natječaja na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči škole te na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Zavoda za zapošljavanje, a nepotpune i nepravodobne zamolbe neće se razmatrati.
Tel.: 043/244-722, 244-723.


NATJEČAJ JE OBJAVLJEN 20. PROSINCA 2012. GODINE I OTVOREN JE DO 28. PROSINCA 2012. GODINE.

Natječaj za popunu radnog mjesta

Temeljem odredbi Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi ( NN broj 87/08, 86/09, 92/10, 105/10, 90/11, 16/12, 86/12) i Statuta Obrtničke škole Bjelovar, ravnatelj Obrtničke škole Bjelovar raspisuje

NATJEČAJ
za popunu radnog mjesta

1. nastavnik/ca engleskog jezika - nepuno radno vrijeme- 5 sati nastave tjedno, na određeno vrijeme, jedan izvršitelj

2. nastavnik/ca hrvatskog jezika – nepuno radno vrijeme: 2,5 sati nastave tjedno, na određeno vrijeme, jedan izvršitelj

3. nastavnik/ca strojarske skupine predmeta i voditelj/ica praktične nastave - puno radno vrijeme, na određeno, jedan izvršitelj

  • Svi kandidati moraju udovoljavati uvjetima iz Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi i Pravilnika o stručnoj spremi i pedagoško-psihološkom obrazovanju nastavnika u srednjem školstvu ( NN broj 1/96 i 80/99), a uz zamolbu za zaposlenje obavezno moraju dostaviti životopis, domovnicu, diplomu (dokaz o stručnoj spremi), potvrdu o položenim pedagoškim kompetencijama i uvjerenje o ne kažnjavanju (ne starije od 6 mjeseci).
  • Dokumentaciju za natječaj treba dostaviti poštom ili osobno na adresu: Obrtnička škola Bjelovar, Dr. Ante Starčevića 24, 43000 Bjelovar s naznakom „za natječaj“.
  • Natječaj je otvoren osam dana od objave natječaja na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Škole te na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Zavoda za zapošljavanje, a nepotpune i nepravodobne zamolbe neće se razmatrati.
  • Tel.: 043/244-722, 244-723.

Natječaj je objavljen 27.11.2012. i traje do 05.12.2012.

Naši učenici aktivno sudjeluju u javnim tribinama

Naši učenici, uz vodstvo nastavnice Sanje Novotni, redovito sudjeluju u pripremi i provedbi aktivnosti vezanih za projekt Znanjem i suradnjom do uspjeha koji provodi Udruga Savez za pravedno društvo u partnerstvu s Medicinskom školom Bjelovar, te u suradnji s Bjelovarskim centrom za razvoj civilnoga društva i Udrugom za održivi razvoj. U četvrtak, 22. studenog 2012., održana je u knjižnici Medicinske škole Bjelovar javna tribina pod nazivom Miroljubiva politika suradnje u politici i gospodarstvu. Naši učenici: Matteo Hautman, Marino Njegač i Denis Balenović izradili su za tu prigodu plakat o valutama svijeta, a na tribini ga je vrlo lijepo predstavio Matteo Hautman.

Naši učenici aktivno sudjeluju u javnim tribinama

Dan otvorenih vrata

I ove godine tradicionalno je 28. svibnja u našoj školi održan Dan otvorenih vrata Obrtničke škole Bjelovar. Dan otvorenih vrata bio je namijenjen svim osmašima koji su zainteresirani za upis u našu školu, njihovim roditeljima, nastavnicima i ostalim zainteresiranima. Zainteresirani učenici imali su priliku dobiti informacije o upisu u školu, upoznati profesore, zanimanja koja upisujemo. Srdačno su ih primili naši profesori i učenici koji su im demonstrirali znanja i vještini naučene u Obrtničkoj školi Bjelovar. Učenici su mogli dobiti detaljne informacije o zanimanjima koja upisujemo.
Učenici su posjetili školske radionice i vidjeli radove naših učenika, a profesori su im demonstrirali kako radi školska CNC tokarilica.

Ove školske godine upisujemo sljedeća zanimanja:

AUTOMEHANIČAR: 28 učenika
PLINOINSTALATER: 9 učenika
VODOINSTALATER: 9 učenika
INSTALATER GRIJANJA I KLIMATIZACIJE: 10 učenika
CNC OPERATER/CNC OPERATERKA: 28 učenika
ELEKTROMEHANIČAR: 9 učenika
ELEKTROINSTALATER: 10 učenika
PROIZVOĐAČ I MONTER PVC I ALUMINIJSKE STOLARIJE: 14 učenika
ZAVARIVAČ: 14 učenika
ELEKTRONIČAR-MEHANIČAR: 9 učenika
POMOĆNI BRAVAR-TES: 15 učenika

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Natječaj za radno mjesto nastavnik/ca engleskog jezika

Temeljem odredbi Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi ( NN broj 87/08, 86/09, 92/10, 105/10, 90/11, 16/12) i Statuta Obrtničke škole Bjelovar, ravnatelj Obrtničke škole Bjelovar raspisuje NATJEČAJ za popunu radnog mjesta

1. Nastavnik/ca engleskog jezika-nepuno radno vrijeme: 6 sati nastave tjedno, na određeno vrijeme do 31. kolovoza 2012. godine, jedan izvršitelj

Svi kandidati moraju udovoljavati uvjetima iz Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi i Pravilnika o stručnoj spremi i pedagoško-psihološkom obrazovanju nastavnika u srednjem školstvu ( NN broj 1/96 i 80/99), a uz zamolbu za zaposlenje obavezno moraju dostaviti životopis, originale ili ovjerene kopije domovnice, diplome (dokaz o stručnoj spremi), potvrde o položenim pedagoškim kompetencijama i uvjerenja o ne kažnjavanju (ne starije od 6 mjeseci).

Dokumentaciju za natječaj treba dostaviti poštom ili osobno na adresu: Obrtnička škola Bjelovar, Dr. Ante Starčevića 24, 43000 Bjelovar s naznakom „za natječaj“.

Natječaj je otvoren osam dana od objave natječaja na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči škole te na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Zavoda za zapošljavanje, a nepotpune i nepravodobne zamolbe neće se razmatrati.

Tel.: 043/244-722, 244-723.

Natječaj je otvoren od 18. do 26. svibnja 2012. god.Klub mladih tehničara

KMT okuplja učenike koji pokazuju povećani interes za područja strojarstva i elektrotehnike pripremajući ih za različita…


O povijesti škole

Bjelovar ima dugu tradiciju u razvoju obrazovanja za potrebe obrtništva. Tako su već 1769. god. otvoreni…