Početna stranica › Vijesti


CARDS 2003

CARDS 2003

Delegacija Europske komisije u Zagrebu tražila je prijedloge projekata za unapređenje strukovnog školstva…

Školski projekt - tjedan zdravlja „Budi zdrav““

Školski projekt - Tjedan zdravlja “Budi zdrav” planira se održati tijekom mjeseca svibnja 2021. godine ovisno…

Smotra srednjih škola

U srijedu 26. svibnja 2009. godine u prostoru gradske uprave Zavod za zapošljavanje pod pokroviteljstvom Grada Bjelovara organizirao je predstavljanje srednjih škola grada Bjelovara učenicima osmih razreda.

Svoju djelatnost osmašima su predstavile Medicinska škola Bjelovar, Trgovačka i komercijalna škola Bjelovar, Gimnazija Bjelovar, Ekonomska i birotehnička škola Bjelovar, Obrtnička škola Bjelovar (u suradnji s Obrtničkom komorom), Tehnička škola Bjelovar i Ugostiteljska i prehrambena škola Bjelovar.

Naša škola tradicionalno u suradnji s Obrtničkom komorom predstavila je svoj rad, programe, zanimanja, a učenici su od pedagoginje Adele Šoški, školske knjižnjičarke Katarine Belančić, voditelja praktične nastave Željka Redjepa i našeg ravnatelja Branka Cvetkovića mogli dobiti informacije o zanimanjima, pronalasku mjesta za naukovanje i upisima u prvi razred.

Obrtničku komoru predstavili su Tatjana Bednaić stručni suradnik za obrazovanje u Obrtničkoj komori BBŽ i Goran Grgić predsjednik odbora za strukovnu izobrazbu pri Obrtničkoj komori BBŽ i potpredsjednik Obrtničke komore BBŽ

Smotra srednjih škola

Smotra srednjih škola

Smotra srednjih škola


O povijesti škole

Bjelovar ima dugu tradiciju u razvoju obrazovanja za potrebe obrtništva. Tako su već 1769. god. otvoreni…