Početna stranica › Natjecanja


CARDS 2003

CARDS 2003

Delegacija Europske komisije u Zagrebu tražila je prijedloge projekata za unapređenje strukovnog školstva…

Školski projekt - tjedan zdravlja „Budi zdrav““

Školski projekt - Tjedan zdravlja “Budi zdrav” planira se održati tijekom mjeseca svibnja 2021. godine ovisno…

Natjecanja

Na županijskom Lidranu 1. ožujka 2007. u Daruvaru nastupili su učenici Ivica Deronja, Ivan Kilić i Mario Radmilović.
Voditelj je bio profesor Marinko Lakić.

Na Međužupanijskom elektroinstalaterskom natjecanju 15. ožujka 2007. u Koprivnici nastupili su učenici Mirko Boltiš i Dario Šarić.
Voditelj je bio profesor Željko Golner.

Na Međužupanijskom vodoinstalaterskom natjecanju 16. ožujka 2007. u Zagrebu učenici Željko Jagatić i Ante Gegić bili su treći u konkurenciji jedanaest ekipa, a u teorijskom dijelu natjecanja prvi.

Učenici za zanimanje instalatera grijanja i klimatizacije Marijan Kumer i Dalibor Temšić bili su na Međužupanijskom natjecanju u Zagrebu peti u konkurenciji petnaest ekipa.
Voditelj je bio profesor Tomislav Kiršek.

Na Međužupanijskom tokarskom natjecanju 16. ožujka 2007. u Bjelovaru – u Obrtničkoj školi – učenici Matija Pavličić i Marko Šadek plasirali su se na državno natjecanje.
Voditeljica je bila profesorica Karmen Bank.

Na Međužupanijskom elektromehaničarskom natjecanju 16. ožujka 2007. u Koprivnici nastupili su učenici Hrvoje Pavlović i Josip Šabić. U teorijskom dijelu natjecanja Pavlović je bio drugi.
Voditelj je bio profesor Josip Gebik.

Na Međužupanijskom mehaničarskom natjecanju 16. ožujka 2007. u Virovitici nastupili su učenici Tomislav Horvat i Dino Linar. Među trideset kandidata Horvat je bio osmi, a Linar deseti. U teorijskom dijelu natjecanja bili su prvi osvojivši 33 od 35 ekipa.
Voditeljica je bila profesorica Anđelka Šoški..

Šahovsko prvenstvo.

Na Šahovskom prvenstvu bjelovarskih srednjih škola 15. ožujka 2007. nastupila je momčad Obrtničke škole u sastavu Ratko Popović, Vladimir Barišić, Ninoslav Novaković i Dragan Crnov. NB Sudionici su navedeni «po pločama». Obrtnička škola je osvojila četvrto mjesto u konkurenciji osam ekipa. Voditelj ekipe Obrtničke škole bio je profesor Josip Gebik.O povijesti škole

Bjelovar ima dugu tradiciju u razvoju obrazovanja za potrebe obrtništva. Tako su već 1769. god. otvoreni…