Početna stranica › Vijesti


CARDS 2003

CARDS 2003

Delegacija Europske komisije u Zagrebu tražila je prijedloge projekata za unapređenje strukovnog školstva…

Dan škole 2017.

Dana 26. travnja 2017. godine, Obrtnička škola proslavila je dan škole. Kako bi što upečatljivije proslavili svoj…

Dobitnici nagrada i priznanja Fonda „Boža Tvrtković“ u šk. god. 2015./16..

Mario Milican bio je učenik 2. a razreda Obrtničke škole Bjelovar, zanimanje automehaničar. Prvi razred završio…

Vršnjačka kreativna prezentacija u Obrtničkoj školi Bjelovar

U srijedu 26. ožujka 2014. u Obrtničkoj školi Bjelovar održana je Vršnjačka kreativna prezentacija zaključaka masovne diskusije o europskim temama, održane u ožujku prošle godine u sklopu projekta 28. zvjezdica.

Projekt 28. zvjezdica financirala je Europska komisija u okviru programa IPA INFO 2011. Prezentaciju su održali učenici koji su sudjelovali u masovnoj diskusiji, Zvonimira Katić iz Gimnazije Čakovec i Noel Sesvečan iz Prve ekonomske škole Zagreb. Na prezentaciji je bila i njihova mentorica, Ivona Barun iz Udruge Zamisli. Nakon prezentacije razvila se žustra diskusija o zapošljavanju i obrazovanju u europskom kontekstu u kojoj su uz goste sudjelovali učenici 3.c i 3.a razreda Obrtničke škole Bjelovar, te nekoliko nastavnica.

Reakcija učenika pokazuje da ih i te kako zanima budućnost naše zemlje i mogućnosti koje su se za njih otvorile ulaskom Hrvatske u EU. Njihova reakcija također pokazuje da žele raspravljati o tim temama, samo im treba pružiti priliku da se njihov glas čuje. U budućnosti ćemo im to pokušati i omogućiti.


Vršnjačka kreativna prezentacija
Vršnjačka kreativna prezentacija
Vršnjačka kreativna prezentacija
Vršnjačka kreativna prezentacija


Odlični učenici u 2013./2014.


Klub mladih tehničara

KMT okuplja učenike koji pokazuju povećani interes za područja strojarstva i elektrotehnike pripremajući ih za različita…