Početna stranica › Vijesti


CARDS 2003

CARDS 2003

Delegacija Europske komisije u Zagrebu tražila je prijedloge projekata za unapređenje strukovnog školstva…

Dan škole 2017.

Dana 26. travnja 2017. godine, Obrtnička škola proslavila je dan škole. Kako bi što upečatljivije proslavili svoj…

Dobitnici nagrada i priznanja Fonda „Boža Tvrtković“ u šk. god. 2015./16..

Mario Milican bio je učenik 2. a razreda Obrtničke škole Bjelovar, zanimanje automehaničar. Prvi razred završio…

Sportski susret u Srednjoj školi Čazma

U ponedjeljak 10. ožujka 2014. u 8 sati skupina učenika Obrtničke škole Bjelovar uputila se s Autobusnog kolodvora Bjelovar, u pratnji nastavnika tjelesnog, prof. Marijana Ralice, u Srednju školu Čazma.

Sportski susret s učenicima Srednje škole Čazma, organiziran je kao nagrada za učenike koji su našu školu predstavljali na raznim sportskim natjecanjima i ostvarili zapažene rezultate, a to su: Hrvoje Cvetko, Ante Haić, Mate Lažeta, Drago Kukić, Matteo Hautman, Alen Stankeric, Jakov Šarić, Robert Cindrić, Kristijan Smolić, Marin Smolić, Boris Radotović, Nediljko Vuletić, Ivan Kličko, Antun Dominiković, Mihael Petek i Tomislav Matešin.

Prvo se igrao nogomet, zatim odbojka, košarka i stolni tenis. Utakmice su bile prijateljske, cilj nije bio pobijediti, već se družiti i promicati druženje kroz sport, rekreaciju i zdrav život.

Domaćini su naše učenike lijepo ugostili. Ovim im putem želimo zahvaliti na gostoprimstvu u nadi da će ovakvi sportski susreti postati tradicija.

Učenici su se u 14 sati vratili u Bjelovar puni lijepih dojmova, obogaćeni još jednim sportskim iskustvom i ponekim novim prijateljstvom, te umorni, ali zadovoljni.

Sportski susret u Srednjoj školi Čazma
Sportski susret u Srednjoj školi Čazma
Sportski susret u Srednjoj školi Čazma
Sportski susret u Srednjoj školi Čazma


Odlični učenici u 2013./2014.


Klub mladih tehničara

KMT okuplja učenike koji pokazuju povećani interes za područja strojarstva i elektrotehnike pripremajući ih za različita…