Početna stranica › Vijesti


CARDS 2003

CARDS 2003

Delegacija Europske komisije u Zagrebu tražila je prijedloge projekata za unapređenje strukovnog školstva…

Dan škole 2017.

Dana 26. travnja 2017. godine, Obrtnička škola proslavila je dan škole. Kako bi što upečatljivije proslavili svoj…

Dobitnici nagrada i priznanja Fonda „Boža Tvrtković“ u šk. god. 2015./16..

Mario Milican bio je učenik 2. a razreda Obrtničke škole Bjelovar, zanimanje automehaničar. Prvi razred završio…

Smotra srednjih škola

U srijedu 26. svibnja 2009. godine u prostoru gradske uprave Zavod za zapošljavanje pod pokroviteljstvom Grada Bjelovara organizirao je predstavljanje srednjih škola grada Bjelovara učenicima osmih razreda.

Svoju djelatnost osmašima su predstavile Medicinska škola Bjelovar, Trgovačka i komercijalna škola Bjelovar, Gimnazija Bjelovar, Ekonomska i birotehnička škola Bjelovar, Obrtnička škola Bjelovar (u suradnji s Obrtničkom komorom), Tehnička škola Bjelovar i Ugostiteljska i prehrambena škola Bjelovar.

Naša škola tradicionalno u suradnji s Obrtničkom komorom predstavila je svoj rad, programe, zanimanja, a učenici su od pedagoginje Adele Šoški, školske knjižnjičarke Katarine Belančić, voditelja praktične nastave Željka Redjepa i našeg ravnatelja Branka Cvetkovića mogli dobiti informacije o zanimanjima, pronalasku mjesta za naukovanje i upisima u prvi razred.

Obrtničku komoru predstavili su Tatjana Bednaić stručni suradnik za obrazovanje u Obrtničkoj komori BBŽ i Goran Grgić predsjednik odbora za strukovnu izobrazbu pri Obrtničkoj komori BBŽ i potpredsjednik Obrtničke komore BBŽ

Smotra srednjih škola

Smotra srednjih škola

Smotra srednjih škola


Klub mladih tehničara

KMT okuplja učenike koji pokazuju povećani interes za područja strojarstva i elektrotehnike pripremajući ih za različita…


O povijesti škole

Bjelovar ima dugu tradiciju u razvoju obrazovanja za potrebe obrtništva. Tako su već 1769. god. otvoreni…