Početna stranica › Fond - Boža Tvrtković


CARDS 2003

CARDS 2003

Delegacija Europske komisije u Zagrebu tražila je prijedloge projekata za unapređenje strukovnog školstva…

Dan škole 2017.

Dana 26. travnja 2017. godine, Obrtnička škola proslavila je dan škole. Kako bi što upečatljivije proslavili svoj…

Dobitnici nagrada i priznanja Fonda „Boža Tvrtković“ u šk. god. 2015./16..

Mario Milican bio je učenik 2. a razreda Obrtničke škole Bjelovar, zanimanje automehaničar. Prvi razred završio…

Dobitnici nagrada i priznanja Fonda „Boža Tvrtković“ u šk. god. 2014./15.

Silvijo Temšić pohađao je 3.e razred Obrtničke škole Bjelovar, smjer elektroinstalater. Prvi i treći razred završio je odličnim uspjehom, a posebno se isticao u predmetu Praktična nastava gdje je tijekom sva tri razreda postigao odličan uspjeh. U stručno-teorijskom dijelu naukovanja također je postigao iznimne rezultate te je prvi i treći razred završio odličnim uspjehom, a drugi vrlo dobrim.
Silvijo je bio omiljen u razrednom kolektivu, dobar je prijatelj, uvijek je spreman za pomoć i suradnju. Na nastavi je aktivno sudjelovao u usvajanju nastavnih sadržaja i imao odličan odnos s profesorima i kolegama u razredu.
Posebno je bio zainteresiran za sadržaje iz struke, također je odlično savladavao opću grupu predmeta. Bio je uzor ponašanjem i učenjem i ostalim učenicima.
Praktičnu nastavu pohađao je u Bjelovaru u poduzeću „Elektrometal d.d.“. Na praktičnoj nastavi u poduzeću također je bio izvrstan kao i u školi. Među ostalim učenicima i naučnicima isticao se količinom znanja, razumijevanja i vještina koje posjeduje, a koje su bitne za njegovo zanimanje.
Smatramo da je vrijedan mladi čovjek koji posjeduje znanja, vrline i ljudske kvalitete koje su potrebne za uzornog majstora i čovjeka, kakav je i potreban našem društvu.

Vlado Petrović, razrednik

Silvijo Temšić - najbolju učenik Obrtničke škole Bjelovar

Razredni odjel 2. F, razrednica Anita Blažeković, smjer pomoćni bravar, pohađaju učenici: Antonio Đođ, Ivan Gašparović, Danijel Kovač, Ivan Martinčević, Dario Posavec i Mihael Zajček.
Pomagažu jedni drugima kako bi što uspješnije savladali nastavne sadržaje, empatični su, savjesni, odgovorni i marljivi te samoinicijativno predlažu nastavniku praktične nastave izradu novih uporabnih predmeta. Takvi su od prvoga dana dolaska u našu školu.
Školske godine 2014/15. sudjelovali su na Državnoj smotri u Šibeniku pod vodstvom prof. Dalibora Dušića.
Rado sudjeluju u aktivnostima koje se organiziraju u školskoj knjižnici. Njihovo slobodno vrijeme ispunjeno je raznim aktivnostima: nogometom, ribolovom, kućnim ljubimcima, radom vezanim za struku i naravno pomaganjem bližnjima.
Sudjelovali su u prikupljanju sredstava za zajednicu Cenacolo. Zaključno: odlikuje ih solidarnost, odgovornost i zajedništvo.

Anita Blažeković, razrednica

Priznanje 2.F - najbolji razred Obrtničke škole BjelovarKlub mladih tehničara

KMT okuplja učenike koji pokazuju povećani interes za područja strojarstva i elektrotehnike pripremajući ih za različita…


O povijesti škole

Bjelovar ima dugu tradiciju u razvoju obrazovanja za potrebe obrtništva. Tako su već 1769. god. otvoreni…